با توجه به بن بستی که در رابطه با
مذاکرات اتمی بوجود آمده است و حکومت اسلامی ایران تا کنون در گره زدن
مذاکرات هسته ای به مسئلهٔ «هلال شیعی» ناکام مانده است و طبق اظهارات
عراقچی سخن از کشیده شدن مذاکرات هسته ای به دور سوّم میرود؛ اما طرفهای
غربی هنوز به این مسئله اشاره ای نکرده اند.
پیش
بینی من این است که حلقه های محاصره به دور رژیم انگلهای حاکم بر ایران
تنگتر شود و در عرصهٔ میدانی؛ سقوط بغداد در رأس امور قرار گیرد.
رژیم
اسلامی ایران برای جلوگیری از عواقب سقوط بغداد که میتواند نوک حمله را به
طرف نجف و کربلا سوق دهد و رژیم شیعی ایران که خود را رهبر و قیّم شیعیان
میداند؛ یا باید دست از «جنگهای نیابتی» برداشته و به طور رسمی وارد میدان
شود و یا باید بازی را واگذار کند.
واگذار
کردن بازی تنها در عرصهٔ دست کشیدن از ادعای رهبری شیعیان نخواهد بود و به
عرصهٔ باخت کامل در عرصهٔ مذاکرات هسته ای نیز کشانده خواهد شد. اما رژیم
رهبر فرزانه تمامی تلاشهای خود را بکار خواهد بست تا مردم ایران و حتی
هواداران خود را در تاریکی نگهدارد.
خوانندگان
گرامی میتوانند اخبار مربوط به آنچه که مربوط به درگیریهای حزب الله لبنان
با داعش و یا مربوط به درگیریهای اطراف بغداد میشوند را در بخش نظرات
منتشر کنند که میتواند به صورت یک آرشیو تاریخی در آید.
نظر
به اینکه داعش در جبهه های گوناگونی به صورت موازی میجنگد؛ لذا هرگونه
پیشروی آنها در جبهه های شیعیان؛ منجر به ضعف عمومی در ساختار استراتژی
مبارزاتی رژیم انگلهای صفوی حاکم بر ایران خواهد شد.
خوانندگان
گرامی باید در نظر داشته باشند که رژیم هیچگاه تن به اعتراف به شکست
نخواهد داد تا زمانیکه مانند خمینی احمق؛ به یکباره همه چیز را بر باد دهد.
رئیس پلیس استان «الانبار» عراق کشته شد
پاسخحذفhttp://www.bbc.co.uk/persian/world/2014/10/141012_l26_iraq_suicide_bomb_qara_tapah_kurds
آقای مارتین دمپسی گفته است که فرودگاه بغداد را لازم دارد و نخواهند گذاشت که سقوط کند و به دست محمد رسول الله دوّم بیفتد. ترکهای عثمانی هم گفته اند که تکه استخوانی گرفته اند و پس از این آمریکا میتواند از پایگاههای خود در ترکیه برای بمباران مواضع داعش استفاده کند. پرسش این است که اینجرلیگ پایگاه آمریکاست؟ یا گروگانی در دست ترکهای عثمانی؟
پاسخحذفتاکتیکهای ترکهای عثمانی مانند تاکتیکهای «تیغ زنی» کثافتستان است.
http://www.radiofarda.com/content/o2-us-general-future-ground-/26633632.html
http://www.radiofarda.com/archive/news/20141012/143/143.html?id=26633651
به نقل از رادیو فردا
پاسخحذفhttp://www.radiofarda.com/content/f9-iraq-war-isis/26654008.html
تلاش داعش برای عبور از فرات و رسیدن به فرودگاه بغداد
مراد ویسی
راندن نیروهای داعش از جرف الصخر آغاز کرده و در گام اول منطقه الفاضلیه را پاکسازی کرده است. اول اینکه ماههاست که ارتش عراق از پاکسازی جرف الصخر از حضور نیروهای داعش سخن میگوید و در عمل تاکنون این اتفاق نیفتاده است و خبر پیروزی دیروز ارتش در جرف الصخر خود گواه این است که هنوز در این منطقه درگیری وجود داشته و دارد و خبرهای ماههای گذشته مبنی بر پاکسازی این منطقه راهبردی که بین چهار استان بغداد، کربلا، بابل و الانبار قراردارد صحیح نبوده و یا پس از هر پیروزی ارتش عراق داعش دوباره در جرف الصخر حضور یافته است.
تحلیل نظامی- امنیتی این اخبار و نادرست بودن خبر پیروزیهای ارتش عراق تخصص زیادی نمیخواهد. وقتی که بر روی نقشه به مناطق غربی و جنوب غربی بغداد نگاه شود متاسفانه بطلان این نوع خبرها و تبلیغاتی بودن آنها روشن میشود. مجموع خبرهای پیروزی ارتش عراق در روز پنجشنبه نشان میدهد که داعش اکنون در غرب و جنوب غربی بغداد با عبور از بیابان به ساحل فرات رسیده و اگر از فرات عبور کند عملاً به حومههای بغداد نزدیک شده است.
چنین وضعیتی در مورد اعلام خبر پیروزی ارتش در محور تکریت به بیجی در شمال عراق هم که روز پنجشنبه اعلام شد تا حدودی صدق میکند. ارتش عراق روز پنجشنبه اعلام کرد با تصرف هفت روستا در منطقه الحجاج و البوطعمه در محور تکریت به بیجی در حال آماده شدن برای آزادی شهر بیجی است که پالایشگاه بزرگ بیجی در حومه شمالی آن قراردارد. اما واقعیت این است که ارتش عراق هفتههاست در این محور درجا میزند. در حالی که ارتش تلاش میکند از جنوب به بیجی برسد، بخشی از نیروهای ارتش و مدافعان پالایشگاه بیجی ۵ ماه است که بعد از اشغال موصل و بیجی از سوی داعش، در شمال بیجی در نوعی محاصره به سرمیبرند. ارتش عراق در ماههای گذشته تلاش کرد با باز پسگیری بیجی از محور جنوبی خود را به پالایشگاه بیجی در شمال شهر برساند و آن را از محاصره خارج کند ولی این امر ممکن نشده است و هنوز هم نشانهای از موفقیت احتمالی ارتش در این محور دیده نمیشود.
روز پنجشنبه همچنین ارتش عراق اعلام کرد که در استان الانبار در غرب عراق عشایر طرفدار دولت از عشیره البو نمر برای قرارگرفتن در موقعیت بهتر از روستای ازویه در غرب هیت عقبنشینی کرده و در منطقه بروانه در ورودی شهر محاصره شده حدیثه موضع گرفتهاند. یک فرد عادی و غیر متخصص هم احتمالاً حدس میزند که عقب نشینی داوطلبانه نیست و موقعی که نیروهای طرفدار دولت عقب نشستهاند یعنی اینکه فشار داعش شدید و موفق بوده است.
یک نشانه مهم این فشارها اینکه هواپیماهای آمریکا و متحدانش روز پنجشنبه چهار حمله هوایی به مواضع داعش در اطراف سد موصل انجام دادند، چهار حمله هوایی برای جلوگیری از پیشروی نیروهای داعش در محور فلوجه و چندین حمله هوایی به مواضع داعش در اطراف کوبانی در سوریه، ولی داعش در عراق و سوریه همچنان در موضع تهاجمی است.
http://www.dw.de/%D8%A2%D9%88%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86/a-18023593
پاسخحذف