چند روزِ پیش که «شایعه - خبر» اینکه ترامپ میخواهد خلیج فارس را خلیجِ عربی و یا عربستان بنامد؛ داد و بیدادِ «وطن پرستی» و «ایران پرستی» راه افتاد و بارِ دیگر «وطن پرستی» مانندِ «مینی ژوپ» مُد شد. «شازده شومبول» نیز که منتظرِ «اظهارِ وجود» است و از اینکه «فیل» را در اُتاق نمی بینند؛ بسیار دِلخور است نیز چادرِ میهن پرستیش (البتّه میهنِ شیعی) را به کمر بست و شعار داد. رژیمِ کثیفِ شیعی نیز «میهن پرست» شد.
در این میان خنده دارتر از همه «رهبرِ پان ایرانیستها» بود که باشنیدنِ این «خبر - شایعه»؛ برق از کونش پرید و به زنجیر زنی و سینه زنی پرداخت.
مانندِ این می مانَد که «مغول هاي کنونی» به خاطرِ اینکه ۱۶۲ سال بر ایران نیز حاکم بودند؛ اکنون ایرانیان را «جدایی طلبهایِ پدر سوخته» بنامند و اینکه اکنون مساحتي تقریباً به اندازهٔ «ایرانِ گربه نشان» دارند؛ به خاطر «خائنینِ جدایی طلبِ ایرانی و اروپایی و آسیایی» است و گرنه؛ «مساحتِ مغولستان» از چین تا اروپا گسترده بود.
همین «پان ایرانیستها» که اینچنین شِلتاق میکنند؛ اگر از آنها بپرسی که همین الآن؛ همهٔ ایران را بدستتان بدهند چکار میکنید؟ حرفی برایِ زدن نخواهند داشت. در رابطه با مسیرِ مبارزه و داشتنِ استراتژیِ مبارزاتی نیز میگویند که «امیدی به ایرانیان ندارند». هر چند که این سخنشان درست است؛ امّا اگر بخواهی که یک استراتژی مبارزاتی تدوین کنند؛ باز هم حرفی برایِ زدن ندارند.
البتّه این گروه به تنهایی از این مشکلات رنج نمی بَرَد. سایرین نیز در همین «رنج» با آنها شریک هستند. و دعواها بر سَرِ «پوسته» است که اگر خوب بنگری؛ درونِ آن پوسته؛ خالی است.
ترامپ در سخنرانیِ خود داستانی دیگر تعریف کرد که این رژیمِ شیعی ایران است که خواسته است نامِ خلیج را «خلیجِ ایران» بگذارند و با نگاهی از بالا به پایین گفت: «من هرگز اجازه نخواهم داد.». ترامپ حتّی یکبار نیزنامِ «خلیجِ فارس» را بر زبان نیاورد و فقط به «خلیج» اکتفا کرد. امّا مترجمانِ این سخنرانی به دروغ؛ هر جایی که ترامپ گفت: «خلیج»؛ آنرا «خلیج فارس» ترجمه فرمودند.
امّا واقعیّتِ کنونی چیست؟
واقعیّتِ کنونی این است که در شمالِ «خلیج فارس»؛ یک امپراتوریِ قدرتمندِ شیعی داریم که برای اینکه در همین مستراحِ کنونی بماند؛ به ۲۵۰ میلیارد دلار نیاز دارد (پیشرفت و توسعه پیشکِش).
در جنوبِ خلیجِ فارس؛ معاملاتِ «تریلیون دلاری» انجام گرفتند.
حال خودتان قضاوت کنید که آیا «عربها سوسمارخور هستند» و یا در چند سالِ آینده «ساکنینِ ایران هستند که مارمولک خور خواهند شد»؟
کژدم
اولین پیش بینی ات راجع به طرح مارشال درست از آب دراومد تصویب fatfبعد از سالها در تشخیص مصلحت
پاسخحذفاساساً بخشِ مهمّی از مذاکراتِ کذایی؛ «طرح مارشال» است. اگر بخواهم «طرحِ کُلّی» را بیان کنم؛ این است که رژیمِ شیعی تمامیِ ماجرایِ هسته ای را به طورِ کامل ویران کنند و پس از راستی آزماییِ مرحله به مرحله؛ تحریمها را با «ورودِ مستقیمِ اقتصادیِ آمریکا»؛ آرام آرام بر اساسِ نیازهای اجراییِ «طرحِ مارشال»؛ بردارند. داد و بیدادِ اروپا نیز بر سرِ این مسئله است که میگویند: «منافعِ اروپا باید حفظ شوند».
حذفیعنی اینکه به ترامپ میگویند: «همه چیز را نباید خودتان بخورید».
در واقع اختلافِ اروپا و ترامپ؛ دعوا بر سرِ «تقسیمِ غنایم» است.
در همین رابطه؛ اخبارِ منتشر شده گواهی می دهند که آقایِ «گروسی»؛ انتشارِ گزارشِ خود را بصورتِ غیرِ عادّی به تعویق انداخته و سکوت اختیار کرده است. البتّه شاید تعویقِ مشکوکِ آقای گروسی را بتوان در کانتِکستهایِ گوناگونی با حدس و گمان تفسیر کرد. امّا حدسِ من این است که این تعویق به عنوانِ اهرمِ فشار بر ترامپ؛ توسّط اروپا ایجاد شده است و «گزارشِ آژانس» و «طرحِ ماشه» از طرفِ اروپا به گروگان گرفته شده است. شایدِ اوباشانِ حاکمِ شیعی؛ این امر را به نفعِ خود تعبیر کنند؛ امّا اگر در زمانی پیش از آنکه رژیمِ شیعی به طورِ کامل تسلیمِ آمریکا شود و منافعِ اروپا را در نظر نگیرند ماشه کشیده شود؛ همهٔ طرح به هم میخورد. لذا زمانِ کشیدَنِ ماشه بسیار اهمیّت دارد و نوعی از هدف گرفتن ومحاسبهٔ رطوبتِ هوا و شدّت و مسیرِ وزشِ باد و دمایِ هوا؛ سرعتِ حرکتِ هدف؛ در آن نقشِ مهمّی دارند.
در کنارِ هدیهٔ هواپیمایِ ۴۰۰ میلیون دلاریِ قطر که سر و صدایِ زیادی کرد؛ ترامپ مطلبی را بیان کرد که ارزشِ آن بیش از میلیاردها دلار است.
پاسخحذفترامپ گفت: از قطر به خاطرِ همکاریهایِ گسترده و بسیار مفیدِ با آمریکا در رابطه با ایران؛ سپاسگذاری میکنم.
اوباشانِ حاکم بر قطر؛ «رفیقِ گرمابه و میخانه» با رژیمِ شیعی بودند و به اطّلاعاتِ بسیار گسترده و عمیقی در رابطه با رژیمِ شیعی دسترسی داشتند و به عنوانِ «مُجرمِ درجه ۲» در رابطه با ایران و همچنین «پدر خواندهٔ داعش و حماس و القاعده و اخوان المسلمین» شناخته میشوند و اکنون در پایِ میزِ محاکمه؛ نه تنها هواپیمایِ ۴۰۰ میلیون دلاری هدیه میکنند و قولِ معاملاتِ تریلیون دلاری میدهند؛ بلکه اطّلاعاتِ بسیار گسترده در رابطه با رژیمِ شیعی و نقش آنها در کثافتکاریهایِ منطقه ای و چه بسا در اروپا و آمریکا وکشورهایِ آمریکایِ لاتین و آفریقا را نیز در سینی طلایی به آمریکا هدیه دادند. به همین خاطر موردِ ستایشِ ترامپ قرار گرفتند.
جناب کژدم
پاسخحذفاینکه ترامپ خبرِ مربوط به رفعِ تحریمهای سوریه رو در میانِ بحبحهی مذاکرات اعلام کرده رو آیا میتونیم به عنوانِ یک سیگنال با معنای تغییرِ رژیم و شکوفایی برای ایران در نظر بگیریم؟ با توجه به اینکه در تریبونی که در ریاض در اختیار داشت با چنین جزئیاتی دربارهی بحرانهای ایران حرف میزد نمیتونم این افکار رو از ذهنم خارج کنم
سپاس از شما
ترامپ به تُخمِ چپش نیز حساب نمی کند که سرنوشتِ مردمِ ایران چه می شود؛ زیرا ملّتها سرنوشتِ خودشان را باید به دستِ خودشان تعیین کنند. ساکنینِ ایران در «خیانتِ ملّی ۵۷» سرنوشتِ خودشان را تعیین کردند و در ۴۶ سالِ اخیر نیز با شرکت در تمامی انتخاباتهای گوناگون نشان داده اند که لیاقتشان بیشتر از همین «رژیمِ شیعی» نیست.
حذفحتّی «جنبشِ ملّی مهسا» نیز با اینکه «نخستین جنبشِ ملّی» بود؛ امّا گستردگیِ لازم برایِ سرنگونیِ رژیم را نداشت. امّا تماشاچیها و«مصادره کنندگانِ» و «رهنمودهایِ مزخرف دهندگانِ» زیادی داشت.
حتّی این جنبشِ ملّی نیز نتوانست همهٔ «ساکنانِ ایران» را «با شرافت» جلوه دهد زیرا حرکتِ شرافتمندانه ای نشان ندادند و نشستند و تماشا کردند.
چه «دموکراسی» و یا «پارتی کراسی» مانندِ شیرینی و شکلات و دستبند و گردنبند و انگشتر نیستند که بتوان از بازار خرید و به مردم هدیه داد.
لذا نباید از ترامپ دلخور بود که چرا ساکنینِ ایران را به «کیرِ مبارکش» نیز حساب نمی کند. برایِ ترامپ این مسئله مهمّ است که ایران به «سرزمینِ کُلنگی» تبدیل شده است و دارایِ استعدادِ بزرگی برای «سرمایه گذاری» است (مانندِ غزّه).
ترامپ میخواهد با همین رژیم معامله کند و بر رویِ «باد و شِنهایِ بیابان» (امید به انقلاب در ایران) سرمایه گذاری نمیکند.
داستانش به زبانِ ساده این است:
زَن میخوام.... زَن میخوام..... اونَم شبِ پنجشنبه میخوام.
نمیتونم منتظر شوم که زنی حامله شود و دختری بزاید و آن دختر بزرگ شود.... زیرا آن زمان من دیگر پیر شده ام و «زامبولم» نیز از کار افتاده است.
«انگل فرزانه» معمولاً «بعد از عروسی» به فکرِ «حنا بَندان» می اُفتد. در آذربایجان میگویند: «حنایِ بَعد از عروسی را به کون می مالند»(ترجمه به فارسی).
پاسخحذفتصویبِ FATF در شرایط کنونی؛ برای رفعِ سدّهایی است که «دولتِ چین» ادّعا می کند؛ به خاطرِ آنها نمیتواند با رژیمِ شیعی معاملاتِ گسترده داشته باشد. در حالی که اگر مانندِ «جو بایدن» قضیّه را شُل بگیرند؛ حاضر است تا «تایر دوچرخه» و «لامپهایِ بُنجُل» و «چسب پنچرگیری» و سایرِ آت و آشغالهایش را تا بی نهایت به ایران صادر کند. امّا از سرمایه گذاری در ایران چه با FATF و چه بدونِ FATF وحشت دارد. امّا تصویبِ FATF یکی از مسائل مهمّ در گشایشِ بازی برایِ «طرح مارشال» و معامله با آمریکا و اروپا نیز به حساب می آید. امّا پیش شرطِ آن سرکشیدنِ «چاه مستراحِ هسته ای و موشکی و نیابتی ها» توسّط «دیّوس فرزانه» است. اینبار «جام زهری در کار نیست»؛ بلکه «سرکشیدنِ چاه مستراح» در کار است.
ایرانی ها اکثرا هیچ درکی از این چیزا ندارن مثلا یه سال پیش یکی دو نفر در توییتر میگفتن که وای بحرین چرا ۵ بیلیون پول داده mclaren اسپورت ساز رو خریده
پاسخحذفو اصلا توجه نداشتن این شرکت یکی از برترین شرکت های خودرو سازی دنیا هستش و اگه بخواد میتونه هر نوع خودرویی رو بسازه و تازه این اول راه هستش
شما چطور؟ آیا دَرکی دارید؟
حذفگژدم جان از صحبت هاي شما متچكرم اما سرنوشت كشوري كه مردمش درخواب رفته ولنگ نان شبش هست هيچ اميدي نيست.من به عنوان يه جوان كه مدت ها شمارو پيگيري ميكنم .درهرجمع ومحيطي ميرم همه نااميد همه مخالف حكومت همه منتظر منجي وهيچكس تخم هيچ كاري نداره.واز صحبت هاي شما هم هيچ روزنه اميدي نيس.فقط وفقط نگاه ميكنم وتمام امثال مثل من هم سكوت كرده اند هيچ كسي نميتونه كاري كنه همه جا رو بسته اند همه وهمه نميداند چه كنن هيچ كسي اسلام را نميخواهد.اما منجي هم نيس.بنطرم زندكي دراين سرزمين محكوم با تباهي هست وخود كشي يا فرار. من به نوبه خود فقط مطالعه ميكنم واميدي نميبينم چون جو كشور سياسي وامنيتي هست سريع ميكشن سريع دار ميزنن .لطفا انقدر اين مردم رو تخريب نكن اين مردم تواني ندارند اميدي ندارند. اين مردم بهتر است بميرندهمه اين جامع درك دارند وهمه اگاه هستن اما ….
پاسخحذفیک روشِ ساده برای شما و امثالِ شما دارم.
حذفهرچه میتوانید به آخوندها کون بدهید. اگر تعدادشان کَم بود؛ خواهش و تمنّا کنید تا تعدادِ «کون کُن ها» را زیاد کنند.
کژدم آیینهٔ تمام نمایِ شماست. هم «چهرهٔ کریه تان» و نیز «چهرهٔ زیبایتان» را به خودتان نشان می دهد.
پاسخحذفکژدم با هیچکس تعارفی ندارد.
آنچه که کژدم می بیند؛ انبوهی از «چهره هایِ کریه» هستند و «زیبا رویان» بسیار اندک هستند.
مشکل بنیادینِ «ساکنینِ ایران» این است که میخواهند با «فرهنگِ دهاتی» واردِ معادلاتِ جهانی شوند. روشنفکرانشان نیز به همین گونه هستند که بارها از آنها به «دهاتی-روشنفکر» یاد کرده ام. ساکنینِ ایران هنوز از جویدنِ «آدامسِ مصدّق» سیر نشده اند. مفهومی که از «استقلال» در ذهنِ آنها است؛ «خود کفایی» است.
پاسخحذفاکنون در دورانِ «دُرشکه و گاری»(قاجاریّه) زندگی نمی کنیم. اگر در «دارالفنون» چند «پِشگِل-مهندس» تربیت می شد و «نَدید بَدیدها» آنرا «اوجِ شکوفایی» در آن دوران میبینند؛ اکنون بسیاری از «مهندسینِ عالی رُتبه» خود را در خطرِ «حذف شدن» از دایرهٔ تولید می بینند. به طورِ تصادفی با مهندسی ایرانی ملاقات داشتم که «فوق لیسانس مهندسی مکانیک» داشت و برایِ یافتنِ شغل با ویزایِ «کار و گردشگری» به یکی از کشورهایِ غربی آمده بود. تخصّص ایشان در «اُتوماسیونِ چرخهٔ تولید» بود. امّا برایِ ۲ سال بود که به «Uber Driver» تبدیل شده و ناچار به بازگشت به روستایی به نامِ «ایران» شد. این مهندس؛ نه در ایران و نه در غرب؛ جایگاهی برایِ خود پیدا نکرده بود و اکنون نمی دانم که آیا در ایران به «جَغول بَغول فروش» تبدیل شده است؟ خودکُشی کرده است؟ و یا با موتورسیکلت کاری شبیه به «Uber Driver» را در ایران انجام میدهد؟
نخستین بار که با هم ملاقات کردیم؛ از سخنانِ من در رابطه با «به حاشیه رانده شدگی در عصرِ نوین» بسیار ناراحت شد و فکر میکرد که من (کژدم) تمامیِ تلاشهایِ شبانه روزیِ ایشان را به «گُه» می کشم؛ امّا پس از مدّتی تلاش؛ به این نتیجه رسیده بود که «جایی برایِ او نمانده است». چه در ایران و چه در غَرب.
«خود روشنفکران پنداران» در عرصهٔ سیاسی و اجتماعی و اقتصادی که در «جوّ دهاتی مَسلکی» در ایران تولید شده اند نیز نمیتوانند باور کنند که اگر روزی یک «تخمِ مُرغ» بودند؛ اکنون فقط «تخم مرغِ گندیده» هستند.
آیا یک «خود روشنفکر پندار»(خود خُدا پندار) را میتوان قانِع کرد که در دنیایِ کنونی؛او فقط یک «تاپالهٔ خُشک شدهٔ مربوط به دورانِ مصدّق» و یا «تاپاله ای خشک شده متعلّق به دورانِ رُنسانس اروپا» است واندیشه هایِ آن دوران؛ اکنون فقط «تاپالهٔ خشک شده» هستند ؟
چنین کاری بسیار سخت است و نیاز به مُعجزه دارد.
رژیم توی بد مخمصهای گیر افتاده
پاسخحذفاز طرفی اگر ریسکِ جنگ را به جان بخرد و توافق نکند حتی اگر جنگی اتفاق نیفتد به لحاظِ مالی چنان به استیصال افتاده که با افزایشِ شدت تحریمها و مسدود کردنِ کانالهای فروشِ نفت عملا سقوط میکند
از طرفِ دیگر با سر کشیدنِ کاملِ چاهِ مستراح و توافق، که علاوه بر انهدامِ سانتریفیوژها شاملِ ممنوعیتِ تولید موشکهای بالستیک و عدمِ تسلیحِ نیابتیها به همراهِ امضای FATF نیز میشود، فلسفهی ایدئولوژیکیِ کلِ نظام رو به زیرِ سوال خواهد برد و احتمالا شاهدِ فروپاشیِ درونی باشیم
تُخمِ لَقِ «فروپاشی از درون» را مارکسیستها به دهانِ مردم انداخته اند. هیچ حکومتی از درون فرو نمی پاشد. ما شاهدِ فروپاشیِ «امپراتوریها» بوده ایم. امّا امپراتوری با «کشور» فرقهایِ زیادی دارد.
حذففروپاشی از درون؛ در موردِ ایران؛ به خاطرِ وجودِ «احساساتِ قومی»؛ این پتانسیل را دارد که به «فروپاشیِ سرزمینی» بینجامد. امّا این احتمال نیز به شدّت ضعیف است.
امّا شکستِ رژیمِ شیعی میتواند به «انشعابهایِ گوناگون» در درونِ رژیم بینجامد. اساساً «انشعاب ها» محصولاتِ جانبیِ شکستهایِ بزرگ هستند و پس از شکست؛ نوبت به «تقسیمِ تقصیرات» می رسد و دار و دسته ها؛ تقصیر را به گردنِ دیگران انداخته و تلاش میکنند که خود را «سفید شویی» کنند. امّا «انشعابها» ضرورتاً به «فروپاشی» نمی انجامند و یک گروهِ برجسته در این میان میتواند سایرین (گروههایِ انشعابی) را به دورِ خود جمع کُند.
لذا آنچه که باید مدّ نظر باشد؛ «سرنگونیِ رژیم» است.
چیزی که در ذهن بنده بود "سرنگونیِ بعد از فروپاشی و تشکیلِ انشعابها" بود
حذفچرا که این رژیم و تکتکِ سلولهای آن به اندازهای موردِ نفرت و بیاعتمادیِ مردم هستند که حتی با سفیدشویی و دادنِ وعدههای جدید، تواناییِ جلبِ نظرِ تودهی مردم رو ندارند و شکافِ عمیقی میانِ این دو برقرار است
پس یعنی فروپاشیِ اتحادِ جماهیرِ شوروی از نوعِ امپراطوری بود یا شکستِ ایدئولوژیکی؟
حذفاینکه در تفسیرِ معنای فروپاشی اتفاقِ نظر نداشته باشیم اهمیتی ندارد چیزی که اهمیت دارد وقایعی هست که به سرنگونی بیانجامد حالا یا با فروپاشی درونی یا شکست ایدئولوژیکی
«اتّحاد جماهیرِ شوروی» فقط نامی کمونیستی بر «امپراتوریِ روسیه پس از جنگِ دوّم جهانی» بود. فروپاشیِ شوروی هم فروپاشیِ یک امپراتوری و نیز فروپاشیِ ایدئولوژیک به طورِ همزمان بود.
حذف(شیوه هایِ مِیدانیِ «غیر هسته ای» نمودنِ رژیمِ شیعی) منتشر شد.
پاسخحذف