۱۴۰۴ تیر ۴, چهارشنبه

آتش بَس؟

 باز هم فشار خونها پایین آمد؛ «هلویِ پوست کندهٔ دموکراسی» از دستها لیز خورد و به زمین افتاد. قرار بود که رژیمِ شیعی را سرنگون کنند و به «ساکنینِ ایران» بگویند: بفرمایید نوشِ جان.
«شازده فیل خان» نیز درست یک روز قبل از «آتش بَس»؛ باز هم چادرِ «خدیجه خانم» را به کمر بست و گفت که بالاخره تصمیم گرفته است که رهبر بشود. سَرآغازِ این اظهاراتِ ایشان؛ حتّی رنگِ «ادبیّاتِ ایرانی» نداشت و از رویِ یک مَتنِ رسمی که به «انگلیسی بریتانیایی نوشته شده» (I am here by) را برایش به فارسی ترجمه کرده بودند. همه چیز به نظرِ ایشان و «مشاورانَش» از جمله آقایِ «مراد ویسی» به ایشان اطمینان داده بودند که دیگر کار تمام است و حتّی یک «سنگریزه» نیز در مسیر وجود ندارد. آقایِ «مراد ویسی» حتّی برایِ ایشان یک «مصاحبهٔ از پیش تنظیم شده» تقدیم کردند. امّا گویا «شازده فیل خان» خیلی بدشانس است.

امّا چرا آتش بَس اعلام شد؟

ظاهرِ قضیّه این است که این جنگ؛ ۲ طرفِ اصلی دارد (رژیمِ شیعیِ حاکم بر ایران - اسرائیل). امّا بازیگرانِ دیگری نیز وجود دارند که به چشمِ «تحلولگران» نمی آیند.

۱- رهبرانِ اسرائیل به این نتیجه رسیده اند که حتّی اگر تمامیِ ماشینِ سرکوبِ رژیمِ شیعی را مَحو کنند؛ «ساکنینِ ایران»؛ کونِ مبارکشان را تکان نخواهند داد و در رابطه با «آرزویِ ساکنینِ ایران» و «حرکت به سویِ عینیّت بخشیدن به آرزوها»؛ خِلطِ مبحث شده است و ساکنینِ ایرن هنوز آماده نیستند و «اپوزیسیونچیها» به آنها دروغ فروخته اند.


https://www.youtube.com/watch?v=QE3yMEfpk6E

۲- «شازده فیل خان» نه تنها «شخصیّتی کاریزماتیک» نیست؛ بلکه توانایی  ساختنِ یک سازمانِ کوچک را نیز ندارد. هرچند که اسرائیل در جهتِ «بزرگ نماییِ ایشان» سنگِ تمام گذشته است و حقّ هم داشت؛ زیرا در زمانِ قَحطی؛ «داشتنِ پوستِ موز» نیز بهتر از «داشتنِ هیچ» است. امّا در نهایت؛ «عَلف باید به دَهَنِ بُزی شیرین بیاید.». هیچ یک از دولتهایِ آمریکا نیز هرگز «شازده فیل خان» را جدّی نگرفته اند و به همین دلیل بود که ایشان در کمالِ ناراحتی گفتند: «فیل را در اُتاق نمی بینند.».

۳- رژیمِ شیعی به دستِ اسرائیل به شدّت تضعیف شده است و  ترامپ فکر می کند که به جایِ سرنگونی؛ شاید بهتر باشد با حفظِ «پوستهٔ رژیم»؛ بتوان محتوایَش را تغییر داد. (طرحِ مارشالِ ترامپ).

۴- مطالعهٔ حرکات و اُلگویِ رفتاریِ رژیمِ شیعی و تحوّلاتِ درونیِ رژیمِ شیعی در دورانِ آتش بَس. با توجّه به اینکه: نیروهایِ تحتِ امرِ اسرائیل در ایران سالم و «سازمان یافته» باقی مانده اند و این امر بر دوشِ آنها است.

۵- ادامهٔ فشارها از طریقِ «مکانیسمِ ماشه».

۶- تجدیدِ قوایِ اسرائیل پس از تقریباً ۲ سالِ نبردهایِ مداوم در چندین جبهه.

۷- بالاخره ترامپ توانست با کمکِ آقایِ ناتانیاهو؛ نیمچه لواشی بپزد. آیا تا به حال سراغ دارید که کسی خودش را نامزدِ «جایزهٔ صلح نوبل» کرده باشد؟ ترامپ در این مورد «مدالِ طلایِ قلّابی» گرفت. (هرچند که ارزشِ جایزهٔ صلحِ نوبل را تا حدّ پِشگِل پایین آورده اند و فقط ارزشی ویترینی دارد).

۸- پس از هر شکست؛ نوبت به «تقسیمِ گناهان» و گریه و زاریها فرا می رسد و رژیمِ شیعی اکنون در این سراشیبی افتاده است.
ایرائیل خواهد توانست این سراشیبی را مدیریّت کرده و به اعضایِ «لشکرِ پنهانِ خود» بیفزاید.

۹- آن آت و آشغالهایِ هسته ای را که سالها است عَلم کرده بودند را نیز تحویل خواهند داد.

کژدم

۳۱ نظر:

  1. یه سوآل ساده حداکثر و سقف تلفاتی که مردم باید بدن چنده؟ برای تغییر رژیم چند تا باید کشته و زخمی بدن؟ گیرم مردم الان اومدن بیرون و آمریکا و اسرائیل زدن زیر همه چی اون وقت چی؟ این سوآلیه که نه تو جوابش رو داری نه آمریکا و اسرائیل اگه جوابش رو پیدا کردید میشه مردم رو بیرون آورد
    من نمیگم اسرائیل تو ایران نیرو نداره ولی اگه یه نفر حداکثر بتونه ۵ نفر رو مدیریت بکنه بین هزار تا ۵ هزار نفر نیرو لازمه اونم فقط برای اینکه مردم عادی رو هدایت بکنن

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چنین «کَف» و «سَقفی» را نمیتوان برآورد کرد. زیرا به عواملِ زیادی بستگی دارد. به عنوانِ مثال اگر مردم به هیچ یک از نیروهایِ رژیم رَحم نکنند و از تاکتیکهایِ اثرگذار مانندِ «ایجادِ زخمهایِ شدید»(بدونِ کُشتن) هم میتوانند باری بزرگ از نظرِ خدماتِ درمانی بر دوشِ رژیم بگذارند و توانایی هایِ خدماتِ درمانی رژیم را بیش از حدّ اشباع کنند.همچنین «زخمهایِ کاری» میتواند روحیهٔ اوباشانِ رژیم را به شدّت تضعیف کند. امّا همهٔ اینها باید «عملیّاتی» شوند تا نتیجه اَش را ببینیم.
      امّا اینکه گفتید برایِ هر ۵ نفر یک رهبرِ «مِیدانی» لازم است را نمیدانم از کجایتان در آوردید؟؟؟
      شما یک اصلِ مربوط به «گلّه ها» را فراموش کرده اید. زمانی که یک فرد از «گلّه» ناگهان پا به فرار میگذارد؛ همهٔ گلّه رو به فرار میگذارند. لذا نَه در «به میدان آوردنِ مردم» و نه در «فراری دادنِ دشمن» نیازی به هزاران «فرمانده عملیّاتیِ کارکُشته» نیست. امّا اگر شما نتوانید در میانِ ۱۰۰ میلیون نفر؛ ۵ هزار نفر پیدا کنید؛ آن ۱۰۰ میلیون نفر در واقع‌«هیچ نفر» هستند. همانهایی که من آنان را «ساکنینِ ایران» می نامم. گویی که در «مسافرخانه» اُتاقی گرفته اند و اهمیّتی ندارد که وضعیّتِ مسافرخانه چگونه است؟
      در ضمن باید بگویم که برایِ سرنگونیِ رژیمِ شیعی؛ ما حتّی به ۵ میلیون نفر نیز نیاز نداریم.
      اگر در سراسرِ سرزمینِ ایران؛ فقط ۲ میلیون نفر داشته باشیم که «شجاعتِ کُشتنِ دُشمن» را داشته باشند؛ کارِ این رژیم در مدّتی بسیار کوتاه تمام است و این مهمّ ترین «فاکتور» در «انقلاب» است.
      «انقلاب»؛ هُلویِ پوست کنده نیست.
      «انقلاب» خودش را «تحمیل» میکند و به دنبالِ این نخواهد بود که: «.... اِی وای.... ترامپ تو زَرد از آب در آمد»؛ «اِی وای.... اسرائیل زیرِ حرفَش زد».
      زمانی که اسرائیل ببیند که یک «دوستِ طبیعی» پیدا کرده است؛ زیرِ حرفش نخواهد زد.
      من رویِ آمریکا حساب باز نمیکنم. هر ۲ حزب؛ مجموعه ای از«اوباشانِ باسواد» هستند.
      اگر «رژیمِ شیعی» توانسته است خودش را به مدّتِ ۴۷ سال به عنوانِ یک «کارتِ بازیِ کثیف شده» در «بازیِ بُزرگان» حفظ کند؛ «ایرانِ نوین» میتواند؛ دوستانِ بسیاری در میانِ «بُزرگان» پیدا کند.
      این قصّه ها را به «حضرتِ فاطی» بگو.

      حذف
  2. همین لشکریان ایرانی تحت نظر اسرائیل نمیتونن سازماندهی برای سرنگونی رژیم رو انجام بدن؟
    تو همین 12 رو خیلی از فرمانده های پایگاه بسیج ها و سپاهی ها رو ترور کردن.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. برایِ انجامِ چنین کاری؛ نیروهایِ اسرائیلی باید از «پُشتِ پرده» بیرون آیند و در جنین صورتی؛ احتمالِ دستگیر شدن و یا کُشته شدنشان بالا می رود. امّا اگر این نیروها ببینند که مردمِ ایران واقعاً جدّی هستند و انقلاب به «فروپاشی و هرج و مرج» نمی انجامد؛ حتماً کمک خواهند کرد.
      امّا «ذهنیّتِ شما» همچنان به دنبالِ «هلویِ پوست کنده» است که خدا کُنَد «امامِ زمانی» پیدا شود و در سینیِ طلایی برایتان بیاورد.

      حذف
  3. اگر اسرائیلی ها خودشان را «خدا» (موجودِ یاد نگیر) نمی پنداشتند و «طرحِ انسداد» را جدّی میگرفتند و کار را فقط به «ترامپِ شومَن» نمی سپردند؛ اکنون رژیمِ شیعی به خاکِ ذِلّت نشسته بود و «مردمِ ایران» و حتّی «ساکنینِ ایران» نیز به مِیدان می آمدند. اینرا مطمئن هستم.
    امّا شاید اسرائیل نیز از اینکه «فقدانِ رهبری» در یک «جنبشِ انقلابی» میتواند به «هرج و مرج» بینجامد؛ وحشت دارد و این «وحشت» بسیار منطقی است.

    پاسخحذف
  4. متاسفانه ما ( ما نوعی) در این سال‌ها کاری انجام ندادیم. زمانی که کاری انجام ندادی، توقع نتیجه گرفتن هم نباید داشته باشی.
    اینکه یکباره طی 12 روز مردم بریزن بیرون و انقلاب کنن منطقی نیست!

    همانطوری که نمیشه یکباره پس از جرقه « قتل مهسا» انقلاب کرد!

    همانطوری که نمیشه پس از جرقه « گران شدن بنزین» انقلاب کرد!

    اگر توجه کنیم هر یک از این فرصتها 3 سال یکبار بدست آمده، اما قبل از آن آمادگی نبوده!

    مشکل نه آمریکا نه اسرائیل، نه حتی شازده شومبول. مشکل خود ما هستیم که کاری نکردیم. مشکل خود ما هستیم که می‌خواهیم سریع به نتیجه برسیم، اما غافل از اینکه کار سیاسی یک کار بلند مدت و ماراتن گونه است.

    کژدم گرامی تنها کسی بود که در این سال ها از ضرورت سازماندهی و آماده شدن برای نبرد صحبت کرد. قصد من ملامت و نیش زدن خودمان است. اگر قرار است کاری بکنیم، باید از همین فردا آستین ها را بالا بزنیم. نباید بعد از چند ماه کار کردن خسته شد، این کار یک کار طاقت فرسا است. به اندازه کافی در این سال‌ها شکست ها و تجربه های تلخ کسب کرده ایم. تابوی حمله خارجی هم شکسته شد. انهایی که فکر می‌کردند با حمله آمریکا و اسرائیل رژیم تغییر می‌کند، به ناکارآمدی و ناتوانی خودشان پی بردند. امید است این ناامیدی باعث شود کون مبارک را تکان داده و دست به کار بشوند.


    اشکان

    پاسخحذف
  5. بازی سیاست شبیه به برنامه عرفانی تام و جری هست.مستر بین سیاست آمریکاست

    پاسخحذف
  6. این مسئله را بسیار جدّی مطرح می کنم که:
    آقای «شازده فیل خان»؛ بنا به گفتهٔ خود در یکی از مصاحبه هایش؛ اهل و مَردِ اینکار نیستند و چون در یک خانوادهٔ سلطنتی به دنیا آمده اند؛ مجبور شده اند که مسائل سیاسی ورود کنند و گرنه دوست داشتند که «آشپز» شوند.
    امّا ورودِ ایشان به عنوانِ فردی که به طرفِ مسائل سیاسی «هُل داده شده اند»؛ نیز ایشان را به مسیرِ مطالعاتِ سیاسی و آشنایی با «قوائد رهبری» سوق نداده است و از طرفِ دیگر به خاطرِ داشتنِ «عقاید عمیق کثیفِ شیعی»(گور پرستی و اعتقاد به ۱۳ پیامبرانِ تشیَع شنیعه و مقدّس دانستنِ استفراغهایِ فقهی آنها)؛ تبدیل به «چوبِ لایِ چرخ» شده اند و در حالِ فریبِ افکار عمومی هستند. همهٔ اینها را در «اُلگویِ رفتاریِ ایشان» به روشنی میتوان دید. من (کژدم) در این امر نیز که ایشان واقعاً علاقه ای به «آشپز شدن» را دارند را یک «دروغ آخوندی» (شکسته نَفسیِ مزوّرانه) می دانم. وَ گرنه نمیتوان کسی را که واقعاً به مسئله ای علاقهٔ واقعی دارد را از راهَش بازداشت.
    به همین خاطر به ایشان پیشنهاد میکنم که از این جایگاهِ دروغین که به قولِ خودش به آن «هُل» داده شده است؛ پایین آمده و به زندگیِ سیاسیِ خود در حدّ گوش کردن به اخبار و تحلیلهایِ آقایِ «مراد ویسی» ادامه دهند.
    «شازده فیل خان» و هوادارانَش مرا به یادِ فیلمِ سینماییِ «Forrest Gump» می اندازد. که شخصیّتِ اصلیِ داستان فقط در حالِ دویدن است و عدّه ای نیز مثلِ «گاو و اُلاغ و بُز» به دنبالش راه افتاده و برایِ خودشان از «دَوندهٔ داستان»؛ شخصیّتهایِ تعبیری و تفسیری می سازند و «دونده» ناگهان از دویدنِ باز می ایستد و در پاسخِ پُرسشی که چرا از دویدن باز ایستاد؛ میگوید که «خیلی خسته است» و باید برود به خانه.

    پاسخحذف
  7. با این وضعیت آیا همچنان به سرنگونی رژیم اعتقاد داری؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله؛ پیشبینی من(کژدم) در سالِ ۲۰۲۳ این بود که در سالِ ۲۰۲۵ رَوندِ سرنگونیِ رژیمِ شیعی آغاز می شود. امّا در ماههایِ گذشته؛ «تحلولگران» به این نتیجه رسیده بودند که رژیمِ شیعی در چند ماهِ آینده سرنگون خواهد شد و در ۱۲ روزِ اخیر بسیار هیجان زده شدند. من نیز اندکی هیجان زده شدم. امّا میدانستم که بدونِ رهبری و ایجادِ شبکه ها و مبارزاتِ سازمان یافته نمیتوان رژیم را سرنگون کرد. به همین دلیل فکر کردم که شاید «مُدِل عراق» (منطقهٔ سبز) را در آستین دارند؛ که اشتباه بود. امّا اینکه رَوندِ سرنگونیِ رژیمِ شیعی کلید خورده است «وضوحِ مِیدانی» پیدا کرده است و فکر میکنم که در آیندهٔ نزدیک شاهدِ «سازمان یافتگی هایِ بی صدا» از طرفِ «مردمِ ایران» خواهیم بود و رهبری نیز بوجود خواهد آمد (به احتمالِ زیاد؛ «رهبریِ شورایی» و نَه «رهبریِ فردی».)
      در این شورایِ رهبری؛ این اوباشانِ شناخته شدهٔ یوتیوبی و کلاب هاوسی و اصلاح طلب و سلطنت طلب؛ شرکت نخواهند داشت. زیرا به اندازهٔ کافی به دستِ خودشان بی آبرو شده اند.
      اینکه میگویم «به زودی»؛ منظورم «هفته ها و و یا چند ماه» نیست و به شدّت به تشکیلِ «شورایِ رهبری» و برنامه هایِ پیشنهادیِ این شورا برایِ «ایرانِ نوین» دارد.

      حذف
    2. در ضمن به خبرها و تحلیلهایِ گوناگون در رابطه با «انهدامِ کامل و یا نا کاملِ سایتهایِ هسته ای» توجّه نکنید. زیرا این خبرها و ظاهراً تحلیلها؛ آلوده به منافعِ حزبی و گروهی و فردی هستند.
      اینکه «اوباش بقایی» گفته است که تاًسیساتِ هسته ای به شدّت صدمه دیده اند را بیشتر به حسابِ «ناموّفق بودنِ تقریبیِ حملاتِ آمریکا» بگذارید تا به حسابِ «اعترافِ رژیم».
      نتیجه اینکه:
      «جنگِ دیگری در پیش است.»

      حذف
  8. این خبر آغازِ پروژهٔ یکی از آرزوهایِ من(کژدم) را اعلام می کند.
    «ایرانِ نوین» باید مهمان پذیرِ دانشمندانی باشد که این پروژه را دُنبال کنند؛ دانشمندانی که دَست و بالشان به خاطرِ اراجیفِ مذهبیِ «کلیسا» و «رأی فروشی دار و دسته هایِ دینی در انتخابات ها» بسته شده است.
    «ایرانِ نوین» باید «سرزمینِ شکوفاییِ دانشهایِ ملموس» باشد و نه «کارخانه هایِ تولیدِ اَنگل» و گسترشِ خرافات و «تولیدِ مِثل». بلکه «تولیدِ آگاهانه و هدفمندِ نسلهایی بسیار بهتر از ماها».

    https://www.bbc.com/persian/articles/cwyxgl7zlgwo

    سرمایه گذاری بر رویِ این پروژه ها؛ دنیا را دگرگون خواهد کرد زیرا یک پروژهٔ «ساختار ساز» است که «ساختارهایِ کُهن» را فرو خواهد ریخت.
    من(کژدم) امیدوارم که «ایرانِ نوین» بتواند نقشی بسیار مهمّ در این «ساختار سازیِ نوین» ایفا کُند و نامِ ایران؛ اینگونه بدرخشد.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سود آوریِ این تکنولوژی؛ بسیار بیشتر از سودآوریِ «Apple» و «Tesla» خواهد بود و نه تنها خود را تغذیه خواهد کرد؛ بلکه در جهانِ امروز افزایشِ «ثروتِ ملّیِ ایران» را در مسیری «جَهِشی» قرار خواهد داد و فقط یک «بازیِ دانشمندانه» نیست.

      حذف
  9. از نظرِ من تغییر در قدرت به شکل نرم آغاز شده و احتمالا به شکلی نسبتا پرسرعت(به دلیلِ کشفِ سایتِ هسته‌ای در کوه کلنگ و ترس از تقویتِ بخشِ ایدئولوژیکِ نظام برای رسیدنِ دوباره به نقطه‌ی گریز هسته‌ای) پیگیری خواهد شد به دلایل زیر:
    ۱. افشای ایجادِ شکافی عمیق در سلسله مراتب فرماندهی در سپاهِ پاچاهارداران توسط سفیرِ اسرائیل در نشستِ رسانه‌ای اخیر.
    ۲. ارزیابی‌هایی که از سخنرانیِ اوباشِ فرزانه انجام گرفته نشان می‌دهد که وی از آتش‌بس بی‌خبر بوده. پس مشخص می‌شود که پذیرشِ آتش‌بس از مرجعی غیر از دیوسِ فرزانه انجام گرفته و شکاف در بدنه‌ی ساختارِ حاکمیت به شکلی عریان قابل مشاهده است.
    ۳. اعلامِ اینکه چین می‌تواند خریدِ نفت را از جمهوریِ اسلامی از سر بگیرد، توسط ترامپ، یک سوپاپِ تخلیه‌ی فشارِ اقتصادی برای مردمی است که آماده‌ی انفجار و شورش در برابرِ رژیمی به شدت تضعیف شده هست چرا که گذارِ نرم با انفجارِ مردمِ خشمگین شدنی نیست.
    ۴. تجربه‌ی عراق و افغانستان و هزینه‌های سرسام‌آورِ آن برای امریکا یک کابوس به حساب می‌آید و آنها به دلایلِ دیگری که شما بهش اشاره کردید(تولیدِ ۹۰ میلیون آواره و قحطی زده از سرزمینی به وسعتِ ایران و ...) تمایل به یک تغییرِ نرم به کمکِ بخشی از تکنوکراتِ رژیم و اپوزوسیونِ خارج‌نشین جهتِ تشکیلِ یک آلترناتیو رو دارند.

    اما این معادله بسیار پیچیده‌تر از اونی هست که به نظر میاد:
    ۱. آیا چین به خاطرِ منافعِ شخصیِ خود مایل به تغییرِ رژیم در ایران هست؟ که مطابقِ پلن از ایران نفت بخرد؟
    ۲. تکلیفِ خانواده‌های زخم‌خورده‌ای که در سرکوب‌های اخیر عزیزانشان رو از دست داده‌اند و برای یک کشتارِ انتقامی لحظه شماری می‌کنند چه می‌شود؟
    این‌ها فقط گوشه‌های کوچکی از چالش‌های موجود هستند.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. درود
      مسائلی که مطرح نمودید؛ نشانهٔ «تغییراتِ نَرم» نیستند. بلکه نشانهٔ «بحرانِ عمیق» در ساختارِ رژیمِ کثیفِ شیعی هستند که به «جنگهایِ داخلی میان دار و دسته هایِ رژیم» منجر خواهد شد. همانگونه که بارها گفته ام؛ «شکستِ احزاب»؛ مُنجر به از بین رفتنِ احزاب نمی شود؛ بلکه به «جنگِ داخلی در درونِ احزاب» می انجامد که خروجیِ آن «انشعابات» و ظهورِ «دار و دسته هایِ جدید» به شکلِ «احزابِ جدید» می شود که در ماهیّت با یکدیگر فرقی ندارند. به همین «حزب دموکراتِ کردستانِ ایران» و «کومه له» نگاهی بیندازید که پس از شکستهایِ گوناگون؛ به صورتِ «تقسیمِ سلّولی»(انشعاب) تکثیر پیدا کرده اند و هیچ اختلافِ «کِیفی» با یکدیگر ندارند.
      مزخرفاتی که «امیدِ نادان» در رابطه با امام حسنِ روحانی و اُلیگارشی (یوگی و دوستانَش) میگوید را بخشی از چرندیّاتِ گسترده ای که مطرح میکند؛ به حساب بیاورید.
      زمانی میتوانید این «بحرانِ عمیق» را نشانه ای از «تغییراتِ نَرم» به حساب آورید که نشانه ای ملموس دیده شود.
      اکنون رژیم در شرایطِ بحران به سر می بَرَد.
      اینکه «انگلِ فرزانه» از «آتش بَس» خبر نداشته است؛ نَه بَه این خاطرِ بود که «کنار گذاشته شده بود». بلکه به خاطرِ شرایطِ امنیّتی و «دفن کردنِ انگلِ فرزانه» در چاهِ مستراح و تفویضِ بخشی از اختیاراتش به «طویلهٔ امنیّتِ تشیّع» بود. لذا این نظریّهٔ احمقانه که «انگلِ فرزانه» را کنار گذاشته اند؛ برای تولیدِ «برنامه هایِ ژورنالیستی» بگذارید که همیشه باید حرفی برایِ گفتن داشته باشند و گرنه بازارشان تخته می شود. حتّی بدونِ تفویضِ اختیارات نیز شخصِ «انگلِ فرزانه» نیز مجبور می شد که این «آتش بس» را بپذیرد.
      اینکه «امام حسن روحانی» میخواهد خود را «آلترناتیو» جلوه دهد نیز مانندِ همان تلاشی است که «شمپانزه نژاد» انجام می دهد.
      ایرانِ کنونی برایِ «سرمایه گذاری» اَمن نیست. اینکه چین میتواند از رژیمِ شیعی همچنان «نفتِ یا مُفت» بخرد را نیز در معاملاتِ میانِ «ترامپ - ژی جین پینگ» ارزیابی کنید که در آن «استخوانی» نیز برای رژیمِ شیعی می رسد. این درآمدِ ناچیز را تا همین چند هفتهٔ پیش نیز داشتند و دچارِ بحران بودند و ادامهٔ داشتنِ این «تکّه استخوان» حتّی برایِ «ترمیمِ ویرانی ها» نیز کافی نیست؛ چه رسد به ترمیمِ «بحرانهایِ ساختاری».
      جوّ گیرِ مزخرفاتی که بافته می شوند؛ نشوید.

      حذف
  10. اسرائیل دلیل اینکه حساب مردم رو از حکومت جدا کرد بخاطر زحمات و تلاش شاهزاده بوده

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. شاید هم به دلیلِ امدادهایِ غیبی بوده.
      شاید هم به خاطرِ «سوهانِ قُم» و یا «کلوچهٔ نادری» بوده.
      فقط شماها و «شازده» فکر میکنید که ایشان «فیل» هستند.
      «شازده» هیچ رقمی نیست. من اینرا از رویِ بَدخواهی نمیگویم. ایشان واقعاً نقشِ منفی در رابطه با جنبشها بازی میکنند.

      حذف
  11. خوانندهٔ گرامی که نظریّهٔ «ایران قابل تجزیه نیست» را فرستاده بودید.
    نظریّهٔ شما را بنا به «خواستهٔ مشروطِ شما»؛ منتشر نکردم. زیرا بیشتر در پِیِ «مُدل سازی» بود و اینکه «فلانجا» فلان شد و «بهمان جا» نیز بهمان شد و دلایلِ آن «فُلانها و بَهمان ها» نیز مشخّص نیست؛ نمیتوان «نظریّهٔ سیاسی - اجتماعی» ساخت. در رابطه با «جمهوریِ کنونیِ آذربایجان» نیز که آنر «جمهوریِ جعلی» نامیده اید؛ با شما موافق نیستم. همان جمهوری که شما جَعلی نامیده اید؛ اکنون یکی از اعضایِ سازمانِ مللِ متّحد است و یک «کشورِ به رسمیّت شناخته شده» از سویِ همهٔ کشورهایِ جهان است. این شیوهٔ گفتارِ شما مانندِ شیوهٔ گفتارِ «رژیمِ شیعی» در رابطه با «اسرائیل» است.

    پاسخحذف
  12. کژدم یه تلاشی واس ارتباط با شاهزاده بکن و بهش خط بده چیکارا بکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به نظرِ من (کژدم)؛ «شازده فیل خان» در مسیرِ دُرستی حرکت می کند. ایشان همیشه در یک مسیر حرکت کرده اند (ساختنِ چاقوهایِ بی دسته و از بین بُردنِ چاقوهایِ دسته دار). ایشان باید به مسیری که دارند؛ باید ادامه بدهند تا دیگر آبرویی برایشان باقی نمانَد.
      اکنون نیز «بازیِ بُزرگِ قرن» را به راه انداخته اند که چیزی شبیهِ «فروشِ بُرج ایفل» است. این بازی؛ به نامِ «اسکنِ کُد QR» است که تازه رونمایی شده است. این رَوِش نیز چیزی شبیهِ همان بازیِ یوتیوبی و اینستاگرامی است که به نامِ «Follower»ها شناخته می شود و اتّفاقاً از آن نیز بی ارزش تر است. گویا ایشان و یا کسانی که این طرحِ مشعشع را ارائه کرده اند؛ نمی دانند و یا عمداً خودشان را به آن راه زده اند که نمی توان نتیجهٔ اسکنِ QR را به اروپا و آمریکا فروخت. آنهایی که قرار است این QR را اسکِن کنند؛ ۱۰ ها شناسنامه و «کُد ملّی» دارند که در انتخاباتها و گرفتنِ حقوقهایِ ماهیانهٔ «چند باره» از آنها استفاده میکنند. در عراق نیز این تاکتیک استفاده شده است و کسانی که «وجودِ خارجی» ندارند فقط یک و یا چند حسابِ جعلی دارند که حقوقها به آنها واریز میشوند و فقط «یک نفر» آنها را برداشت میکند.
      اگر «شازده فیل خان» فکر میکند که «بوریس جانسون» و «نایجل فراژ» این مسائل را نمیدانند و خریدارِ «مینی ژوپِ QR» ایشان خواهند بود؟؟!! سخت در اشتباهند.
      لذا ایشان به من(کژدم) نیازی ندارند و تعدادِ زیادی «کارشناسانِ بُرجِ ایفل فروشی» را در «تیمِ خود» دارند که هر روز یک «فیلِ جدید» هوا می کنند.

      حذف
  13. شاهزاده تنها راه نجاته. ای کاش شما کژدم گرامی کمی عاقلانه تر برخورد می کردید و در کنار شاهزاد قرار گرفته و همکاری می کردید. شاهزاده یک انسان است که کیفیت و کمییت دارد. چرا شما امام زمانی و سوپر منی به قضیه نگاه می کنید. شاهزاده از همه کمک خواسته. چرا شما امادگی خود را اعلان نمی کنید. توانمدی شما زیاد است چرا استین بالا نمی زنید. ایشان به شما و امثال شما شدیدا نیاز دارند. دریغ نکنید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ایشان به من و امثالِ من نیازی ندارد. ایشان به «حیواناتِ خانگیِ دست آموز»(PET) نیاز دارد. تا همیشه دُم تکان بدهند و «بله قربان» بگویند. این نوع از موجودات نیز در دور و بَرَش زیاد هستند.
      از نظرِ سیاسی نیز دیدگاههایِ ایشان با من فرقهایِ بسیاری دارند.
      ایشان را حدّ اکثر میتوان چیزی شبیهِ «اصلاح طلبان» به حساب آورد.
      اکنون «سلطنت طلبها» متعجّب هستند که چرا «ساکنینِ ایران» و «مردم ایران» پس از اینکه رژیمِ شیعی اینچنین تضعیف شده است؛ به خیابانها نریختند؟ این وعده ای بود که هم به خودشان و هم به دولتِ اسرائیل فروخته بودند.
      این «تعجّب» به «ایران اینترنشنال» هم کشیده شد و نوشتاری نیز توسّط یک خانم در وبسایتِ این رسانه منتشر شد.

      حذف
  14. «تحلولگران» از فرطِ بیکاری؛ اکنون سازِ دیگری برایِ «اطالهٔ کلام» پیدا کرده اند تا همچنان در صحنهٔ روده درازی حضور داشته باشند. لذا از «کودتایِ درونی» سخن میگویند و از آن می ترسند.
    اینکه رژیمِ شیعی پشتوانهٔ اصلی خود را در میانِ «ساکنینِ ایران» از دست داده است؛ امری روشن است و دلالیل آنرا رفتارهایِ رژیمِ شیعی و نوعِ «حکمرانیِ بَدَوی» تشکیل میدهند. امّا آن سویِ «سکّه» این است که آنچه را که رژیمِ شیعی از دست داده است؛ اپوزیسیونچیها نتوانسته اند بدست آورند. دلایلِ این «بدست نیاوردن ها» را نیز باید در شیوه هایِ رفتاری و فکریِ «اپوزیسیونچی ها» باید جستجو کرد.
    امّا اپوزیسیونچی ها نیز مانندِ «انگل فرزانه» نمیخواهند قبول کنند که تمامیِ تار و پودِ فعّالیت هایشان؛ بر «کلیشه های غربی» استوار بوده و همچنان هست. تا دهانشان را باز میکنند؛ مدفوعِ «یورگن هابرماس» و «جزوهٔ جین شارپ» از آن بیرون می ریزد. گویی که نمیتوانند بدونِ «کتابِ مقدّس» زندگی کنند.
    ۴۰ سال است که این استفراغها را سر کشیده اند و دوباره به صورتِ مردم ایران و ساکنینِ ایران؛ استفراغ کرده اند و اکنون وحشت دارند که خدایِ ناکرده؛ «کودتا» رُخ بدهد!!!! و نانشان آجر شود.
    «ترامپ» عاشقِ چنین کودتایی است. زیرا میداند که «اپوزیسیونچیها»؛ حتّی «پشمِ خایه» نیز نیستند و «طرحِ مارشالِ ترامپ» می تواند با «کودتا» به مرحلهٔ اجرایی برسد.
    این مسئله را بارها مطرح کرده ام که ترامپ به فکرِ گرفتنِ «مدالِ طلا»
    و «طرحِ مارشال» است و اپوزیسیونچیها را موجوداتی سخیف میداند.
    در ملاقاتِ هفتهٔ آینده؛ ترامپ و آقایِ ناتانیاهو قرار است که «جشن بگیرند».

    پاسخحذف
  15. جناب کژدم کودتای درون ساختاری با حفظ پوسته ماهیت این کودتاست؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کودتا باید دارایِ برنامهٔ سیاسی باشد و یا حدّ اقل بتواند مردم را قانع کند که میخواهند مسیرِ کنونیِ رژیمِ کنونی را تغییر دهد.
      تا زمانی که چنین بیانیّه ای را ندیده اید؛ همهٔ این حرفها را به حسابِ «بافتنی ها» بگذارید.

      حذف
  16. کژدم اگه هیچ اتفاقی نیفته اسرائیل و آمریکا چیکار میکنن؟اسرائیل به تنهایی توان سرنگونی ج ا رو داره؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. منظورتان از «اگر هیچ اتّفاقی نیفتد» چیست؟
      در ضمن چیزی به نامِ «جمهوری اسلامی» وجود ندارد؛ بلکه «حاکمیّتِ تشیّع شنیعه» وجود دارد.
      آنهایی که این رژیم را «جمهوری اسلامی» خطاب میکنند؛ نه معنیِ «جمهوری» را می فهمند و نَه از «اسلام» چیزی میفهمند و نَه فرقِ «اسلام» با «تشیّع شنیعه» را میدانند.
      اسرائیل به تنهایی تواناییِ سرنگونیِ رژیمِ شیعی را دارد. امّا ارادهٔ سیاسیِ آن را فعلاً ندارد. برایِ اینکه «ساکنینِ ایران» هنوز شایستگیِ سیاسی برایِ «جایگزینی» رژیمِ شیعی را ندارند و فکر میکنند که «تغییرِ رژیم» مانندِ تغییرِ «رئیسِ فلان اداره» است.

      حذف
  17. سلا کژدم
    این پهلوی چی ها واقعا خودشان را به نادانی زده اند یا نه نادان هستند . کدام آدم نظامی عاقل در ایران جان و زندگی خود را به خطر می اندازد که با اسکن یک کد خود سرکه نقد خود را به هیچ. نسیه شازده ه بفروشد .؟!
    فیل شاه بارها خود ادعا کرده با سرداران سپاه ارتباط کامل دارد چه تضمینی وجود دارد بر فرض محال نظامیان طرفدار پهلوی سوم در میان سپاه و ارتش وجود داشته باشند و جناب شازده. این اطلاعات را به سپاه ارائه ندهد. ؟!
    این اباه هنوز نیامده به روشهای مختلف می خواهد بیعت بگیرد انگار نمی فهمد دیگر زمان بیعت گذشته است. و این پخمه. در زندگی پا رو دم موش نگذاشته است. سودای حکمرانی را دارد و پادشاهی؟! انگار یه بازی کودکانه است و. اگر نقش پادشاهی بهش ندهند میرود قهر می کند.
    کسی که سودای پادشاهی دارد باید بجنگد.
    آقامحمد خان ۲۷ سال جنگید تا پادشاه ایران شد . جدا از زمان اسارت
    كاسترو جنگید.
    و کودتا هم در ایران ‌در میان نظامیان به دلایل عدم اطمینان بسیار بسیار شدید در همه ابعاد در میان مردم و نظامیان و عدم نزدیکی یک کشور همسایه قابل اتکا برای نظامیان کودتاچی و عدم وجود یک محور فکری و آرمانی. برای تجمع ناراضی ها حول آن برای کودتا تقریبا در این شرایط ممکن نیست.
    کودتای از نوع دیگر در سداه تنها جابجایی از بالا و آش هما آش خواهد بود .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. اگر دقّت کرده باشید؛ آقایِ «مراد ویسی» که یکی از مفسّرانِ سخنانِ گهربارِ «شازده فیل خان» هستند. ماجرایِ «اسکنِ کُد QR» را اصلاً جدّی نگرفتند و فقط در حدّ خبر گزارش دادند.
      شاید اگر «شازده فیل خان» با ایشان مشورت میکردند؛ آقای «مراد ویسی» به ایشان می گفتند که دست به این مسخره بازیها نزنید. مزدورانِ رژیم با دستورِ اربابانشان؛ خیلی راحت می آیند و اینکار را می کنند و سپس به وظیفهٔ شرافتمندانهٔ «سرکوبِ مردم» نیز ادامه می دهند تا هم «دنیایِ کنونی شان» را داشته باشند و هم آخِرتِ «چک سفید بخشایش از طریقِ اسکنِ کُد QR» را برایِ خود تضمین میکنند.
      آنها حتّی حاضر هستند تا عکسهایِ شازده را نیز به دَر و دیوار بچسبانند و عکس و فیلم بگیرند. این بلا را قبلاً سَرِ «روح الله زم» و «جمشید شارمهد» آورده اند.
      من(کژدم) فکر میکنم که آنهایی که چنین طرحهایی را به «شازده فیل خان» میدهند؛ نفوذیهایِ رژیمِ شیعی هستند و میخواهند ایشان را «سکّهٔ یه پول» کنند.
      با این «بامبول بازیها» انتظار هم دارند که مردم بریزند بیرون و بگویند که «شازده واقعاً یک فیلِ خیلی بزرگی است».

      حذف
  18. ساکنین غزّه و کرانهٔ باختری؛ روزی دارند به نامِ «روزِ نِکبت». در این روز پدرانشان که دِل به امیدِ «مصر» و «سوریه» و «اُردن» بسته بودند تا یهودیها را به دریا بریزند؛ امّا همگی چنان شکست خوردند که پس از آن هیچکدامشان نتوانستند دوباره برخیزند و دودِ سیاهِ آن امیدهایِ واهی به چشمِ آن «ساکنان» رفت. زیرا فرار کردند و در «اردوگاهها» اسکان یافتند و همیشه تحقیر شدند. آن روز؛ روزِ «نکبتِ همگانی» برای آن دسته از «عربها» و «کشورهایِ عربی» بود که به ایده هایِ بی پایه؛ دِل بسته بودند.
    اکنون «روزِ نکبت» به سراغِ رژیمِ شیعی آمده است. اکنون این پُرسشِ مهمّ در ذهنهایِ سرگردانِ «عزادارانِ حسینِ شجاع » مانندِ صدایِ پروازِ دسته جمعیِ زنبورها؛ می پیچد که گویا همهٔ آن «۱۲ معصومانِ نجاساتِ طاهرین» نیز از همین قُماشِ «موشِ فرزانه» بوده اند و همهٔ قصّه هایِ حماسی که برایشان بافته شده است؛ سراسر دروغ است.اکنون «موشِ فرزانه» را می بینند که مانندِ «مهدیِ ناموجود» از ترسِ «کُشته شدن» در چاهِ مستراح پنهان شده است. لذا برایشان ملموس تر است که بفهمند که: «کسی که از ترسِ مرگ» در «سوراخ» پنهان شده است؛ چگونه و با کدامین «شجاعت و دلیری» میخواهد جهان را آزاد کُند؟
    پنهان شدنِ «دیّوس فرزانه» در چاهِ مستراح؛ یک شکستِ نظامی نیست؛ بلکه نمودار شدنِ خصلتهایِ واقعیِ آن «۱۲ نجاساتِ طاهرین» از زیرِ «داستانهایِ مقدّس» است.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. امّا از سویِ دیگر؛ اگر دُرست بنگرید؛ امروز؛ «روزِ نکبتِ اپوزیسیونچیها» نیز هست. همانهایی که وقتی که کژدم از «اپوزیسیون در قامتِ حکومتی» سخن می گفت؛ او را مسخره میکردند. و اکنون با چشمهایِ از حدقه بیرون زدهٔ شان می بینند که چقدر جایِ «اپوزیسیون در قامتِ حکومتی» خالی است.
      و نتیجه اینکه: (چقدر ساکنینِ ایران بدبخت و ذلیل هستند؛ که هیچ یک از مدّعیانِ رهبریِ آنها چه در حاکمیّت و چه دراپوزیسیون؛ تنها چیزی که ندارند؛ «هنرِ رهبری» است.)
      امروز؛ روزی است که «مدفوعِ حماقت و حقارت» از سَر و رویِ «رژیمِ شیعی» و «اپوزیسیون» به یک اندازه می ریزد.

      حذف