۱۴۰۵ اردیبهشت ۱۶, چهارشنبه

روز شمارِ «نکات مهمّ » در جنبشِ کنونی (بخش چهاردَهُم)

 «ترامپِ باهوش»؛ آبِ پاکی را به رویِ همهٔ «ترامپ پرستان» ریخت. ترامپ امروز اعلام نمود که «بازیِ آزادیِ تنگهٔ هرمز» نیز تعلیق می شوَد (چاقویِ بی دستهٔ دیگر). 
یکی از دلایلِ نفرتِ ترامپ از «اپوزیسیونچیها» این است که به عنوانِ «منابعِ انسانی»؛ «مزخرفاتِ ذهنیِ خود» را به عنوانِ «اطّلاعاتِ زنده و واقعی» به او فروخته اند. ترامپ حتّی سایرِ دلایلِ شکستهایَش را نیز نخواهد پذیرفت و همه اَش خواهد گفت که «تقصیرِ این و آن» بوده است. این موجود مانندِ «شیعیان» و «مسلمانان»؛ همیشه پیروز است.
نمونه هایِ مطرح و کلّه گُنده هایِ این موجودات را که به آمریکا «دروغ»فروخته اند را می شناسید و لزومی به تکرارِ نامِ آنها نیست. از «فرشگرد»یها و «سیمُرغ»یها و «نوفدی»ها بگیرید تا «خبر خوانهایِ تحلولگر» و سایرِ «درازگویانِ هیچ نَگویِ دیگر». 
با «دروغ فروشی» نمیتوان «انقلاب کرد». 

کژدم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر